Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
    За к'во се хабите не знам...
    Оти да се хабим, като че ми мине
    Ами то затова са форумите, да се абим
    А по темата-дизел на старо, от 1999 не бих купил

---------- Post added at 01:04 ---------- Previous post was at 00:48 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    В някои страни да върнеш километажа е като да продадеш развалени домати. В други е престъпление и се лежи в затвора.
    У немско е така и по тази причина 1/3 от колите са с върнати км, предимно тия за износ.Източник - Ауто Билд, даже направиха експеримент, където свалиха на един скъп мерцедес 100 Км и му качиха цената.
    Пинко може да изрови броя, ако опре до там
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

• Alfa Gt 1.9 JTD or 2.0 JTS

Здравейте колеги и колежки ! Нов съм форума ,както и в света на Алфа Ромео , а една от колите на които съм се спрял за покупка е Алфа и реших да се допитам до Вас ,преди да направя някоя глупост Спрял съм се на Алфа ромео Gt но исках да ви питам каква е разликата м/у (1.9 JTD , 2.0 JTS ) и на кое е по-добре да се спра ,на бензиновия двигател или дизеловия. Какви са ви впечатленията от самата кола ,скъпа ли е за поддръжка, разхода на гориво при 2та двигателя и т.н. (общо взето общи характеристики) . Ще се радвам ,да чуя мненията и съветите Ви за този модел, и най вече от хора ,които имат същия модел ! Благодаря предварително
      GT

Comment

• по добре дизела
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          по добре дизела
          Tва въобще не подлежи на коментар,все пак 2.0 ЖТС е най-тъпия мотор правен от италианците,не стига че е Т.С. па и с директно впръскване...................
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• туй му го спестих да не отчайваме човека директно
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от chaveto86 Покажи съобщение
              Спрял съм се на Алфа ромео Gt но исках да ви питам каква е разликата м/у (1.9 JTD , 2.0 JTS ) и на кое е по-добре да се спра ,на бензиновия двигател или дизеловия.
              Щом заклети бензинджии минаха на 1.9 JTD само и само да избягат от този JTS , прави си сметката . JTD-то е по-здраво , по-икономично и с един ремап ще върди доста добре . Друг е въпросът , че един колега обиколи доста в търсене на неговото и повечето екземпляри на пазара не са от най-читавите ...
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
              Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Избора при ГТ се свежда до два агрегата - 1.9 дизел или 3.2 бензин.
                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                sigpic

Comment

• Благодаря ви за бързите отговори Честно казано и аз се бях спрял на дизела , но все пак ще помоля ако има човек с този модел ,да ми каже горе долу ,какво трябва да се гледа ,като цяло по колата ,какви забележки се срещат най-често и т.н.
                  Благодаря отново и се надявам скоро (при добро стечение на обстоятелствата ) да стана част от вашия форум
                  GT

Comment

• Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
                    Щом заклети бензинджии минаха на 1.9 JTD само и само да избягат от този JTS , прави си сметката .
                    Аз съм един от тия тези JTS-и газ не ги лови

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                    Избора при ГТ се свежда до два агрегата - 1.9 дизел или 3.2 бензин.
                    А, тъкмо, за малко не си взех 3,2 ама беше дефектна
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      Tва въобще не подлежи на коментар,все пак 2.0 ЖТС е най-тъпия мотор правен от италианците,не стига че е Т.С. па и с директно впръскване...................
                      Т.С. ???
                      обърка се нещо май ...
                      AR 156 2.0 JTS / SW 2003 Y

Comment

• Здравейте на всички,за пръв път ще пратя пост в този форум поради простата причина,че съм намислил да си купя алфа 147 и ми е нужна малко информация дали си заслужава.Масовото мнение за италиански коли е доста отрицателно и на всеки познат,на когото споделя,че искам да си взема алфа ми се спуква от смях.Та като опитни алфисти бихме ли ми казали дали тази кола си заслужава http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...=&s4=&s2=&s6=1 Ще съм ви много признателен!

Comment

• Първоначално публикувано от bonc Покажи съобщение
                          Здравейте на всички,за пръв път ще пратя пост в този форум поради простата причина,че съм намислил да си купя алфа 147 и ми е нужна малко информация дали си заслужава.Масовото мнение за италиански коли е доста отрицателно и на всеки познат,на когото споделя,че искам да си взема алфа ми се спуква от смях.Та като опитни алфисти бихме ли ми казали дали тази кола си заслужава http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...=&s4=&s2=&s6=1 Ще съм ви много признателен!
                          Добре дошъл! Колата изглежда доста добре на снимки. Отиди я покарай и при възможност я закачи на комп. Ако пък имаш възможност най-добрия вариант е да я огледаш заедно с някого, който разбира от Алфи. Така би могъл да се предпазиш от евентуална набутвация. Ако ли не отиди я покарай и ако ти се стори наред слагай главата в торбата пък то ще си покаже след време. Успех!
                          www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Благодаря ти за топлото посрещане Иначе бях да е видя,но с моя аматьорски поглед нищо не мога да разбера затова съм подготвил един познат майстор да е види и ако каже че няма проблем директно е взимам. Но все пак да попитам като обслужване как са-скъпи,евтини какво ще кажете?

Comment

Благодаря ти за топлото посрещане Иначе бях да е видя,но с моя аматьорски поглед нищо не мога да разбера затова съм подготвил един познат майстор да е види и ако каже че няма проблем директно е взимам. Но все пак да попитам като обслужване как са-скъпи,евтини какво ще кажете?
                              Нормално скъпи за класа си. Добре де, една идея по-скъпи са за поддръжка, но това е цената да караш Алфа. Важно нещо за Алфите е да се слагат качествени части и то на време. Алфата не търпи компромиси, ако и сложиш некачествена част! За мотора мога да ти кажа, че иска хубаво масло, така че и там никакви компромиси. Окачването е слабото място на 147/156, но и за него има евтини решения, също така части втора употреба колкото искаш, така че пробелми не вярвам да имаш!
                              www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Здравейте на всички,за пръв път ще пратя пост в този форум поради простата причина,че съм намислил да си купя алфа 147 и ми е нужна малко информация дали си заслужава.Масовото мнение за италиански коли е доста отрицателно и на всеки познат,на когото споделя,че искам да си взема алфа ми се спуква от смях.Та като опитни алфисти бихме ли ми казали дали тази кола си заслужава http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...=&s4=&s2=&s6=1 Ще съм ви много признателен!
                                Бих те съветвал да си вземеш или 1.9 JTD или 2.0 ТС. Този мотор който си избрал не е лош, но е малко куцичък. Разбира се, не знам какво точно ти е очакването и изискването към колата.
                                Но разликата във вървежа между 1.6 и 2.0 е огромна, а разликата в разхода почти никаква.
                                Относно поддръжката - търпи се. Като на всяка друга кола от тоя клас. Нищо кой знае кво, като изключим кекавото окачване, което не е от най-евтините, ама както ти е казал колегата - има евтина алтернатива, която не е лоша.
                                Според мен покарай я, покарай и една 1.9 и една 2.0, и сам си прецени. Не бързай да купуваш... дал господ коли!
                                Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Working...
                                X